zoeyzauyah vlog EP 36 | My Husband Cut My Hair & We Got Into A Car Accident



Assalamualaikum.
Saya tak tau nak cerita macam mana tapi sila lah menonton 😉.


Subscribe ke channel saya youtube.com/zoeyzauyah .



Terima kasih.

Pink Makeup Tutorial



Assalamualaikum.
Kali ni saya tunjuk mekap pink yang sama macam saya buat waktu birthday husband saya baru-baru ni.Sesiapa yang follow saya di ig mesti tau sebab saya ada upload gambar dekat sana.tapi waktu tu saya buat soft dan natural, dalam tuto ni saya buat terang sikit sebab nak disesuaikan dengan lighting dan kamera.Kalau anda tak nak terang sangat macam ni boleh softkan sapuan warna supaya nampak lebih natural.Selamat menonton dan selamat mencuba 😉.


Pilih HD dan jangan lupa subscribe ke youtube.com/zoeyzauyah dan klik bell untuk notification bila saya upload video terbaru.


Di bawah ni gambar mekap menggunakan studio lighting.
.
.
.






Di bawah ni pula gambar mekap menggunakan natural lighting.
.
.
.




Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 35 | Making Jjajangmyun & Curry Puff



Assalamualaikum.
Dalam vlog ni saya ada tunjuk saya cuba makanan korea Jjajangmyun halal, saya pakai face mask hitam(hehe) dan saya tolong kakna buat karipap.Selamat menonton 😊.


Pilih HD dan subscribe ke youtube.com/zoeyzauyah untuk video2 terbaru.



Terima kasih.



Green Brown Smokey Eye Tutorial



Assalamualaikum.
Dari apa yang saya perhatikan, warna hijau bukan trend mekap sekarang ni tapi memandangkan eyeshadow pallete saya ada warna hijau, saya teringin nak cuba mekap hijau pula tapi digabungkan dengan warna coklat supaya tak nampak over sangat hijaunya tu hihi.Selamat menonton dan selamat mencuba 😉.


Pilih HD dan subscribe.
Boleh check description box untuk senarai produk yang digunakan.


Gambar menggunakan studio lighting.
.
.
.




Gambar menggunakan natural lighting.
.
.
.



Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 34 | Dating & Products Haul



Assalamualaikum.
Vlog kali ni pasal saya pergi dating dan saya ada buat products haul sikit tapi tak pasal-pasal dah jadi macam review.Exited nak share benda punya pasal hehe.


Pilih HD dan subscribe ya.


Follow ig baru saya @zoeyzauyahofficial banyak yang saya update di sana saja.



Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 33 | Try The Cakes & Souvenirs From Cameron.



Assalamualaikum.
Kembali lagi dengan vlog terbaru! cey, cey macam ramai yang tretunggu-tertunggu padahal vlogger sendu LOL 😂.


Pilih HD.Jangan lupa subscribe channel youtube zoeyzauyah dan follow ig @zoeyzauyahofficial sebab saya kerap update di sana 😊.


terima kasih.


Orange Makeup Tutorial




Assalamualaikum.
Sekarang saya suka bermain dengan warna, so kali ni saya tunjuk tuto mekap orange.Kalau segan nak pakai terang-terang, boleh softkan sapuan warna supaya nampak lebih natural.


Pilih HD dan jangan lupa subscribe ke youtube channel zoeyzauyah.


Di bawah ni gambar guna studio lighting.



Gambar di bawah ni guna natural lighting.



Terima kasih.