zoeyzauyah vlog EP 41 | No Mirror Makeup Challenge



Assalamualaikum.
Masih dengan aktiviti musim cuti sekolah hari tu.Kali ni saya dan anak-anak saudara buat no mirror makeup challenge.Tengok sampai habis sebab edisi kelakar tak menentu sepanjang video ni hehe.
Selamat menonton.


Pilih HD dan jangan lupa subscribe ke youtube channel saya untuk video2 terbaru.


Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 40 | Bean Boozled Challenge


Assalamualaikum.
Sebab hari tu cuti sekolah jadi anak-anak saudara yang kebosanan ajak auntie buat video Bean Boozled Challenge.Nahhh, lebih dari 20 minit panjangnya video, harap tak bosan 😅.


Pilih HD dan subscribe ke youtube.com/zoeyzauyah untuk video terbaru.


Terima kasih.

Zoeyzauyah Giveaway



Assalamualaikum.
Sempena birthday saya pada 31 januari, jadi saya mengadakan giveaway di instagram personal saya @zoeyzauyahofficial bermula dari tarikh 31 januari 2018 hingga ke tarikh tamat yang akan diberitahu kemudian.Hadiahnya berupa Bh Cosmetics First Edition 120 Color Eyeshadow Palette bernilai RM100+ dan original dari US!


Sesuai untuk sesiapa yang suka bermekap sebab ada banyak warna untuk pelbagai jenis teknik mekap dan kualiti dah semestinya bagus sebab original.


Untuk maklumat lanjut dan penyertaan, sila ke instagram personal saya dan cari gambar seperti di atas, segala maklumat dan syarat saya akan tulis di caption gambar tersebut.Semua syarat, maklumat dan sebarang pengumuman akan dibuat di sana.Selamat berjaya!


Instagram: @zoeyzauyahofficial



Terima kasih.



Review & Makeup Using MIKASERIES Product



Assalamualaikum.
Video kali ni saya tunjuk review, cara guna dan mekap menggunakan produk dari jenama MIKASERIES.Selamat menonton 😉.


Produk MIKASERIES yang saya guna.Maklumat lanjut boleh tengok dalam video saya ok?


Jangan lupa subscribe ke youtube.com/zoeyzauyah untuk video saya yang terbaru,



Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 39 | Follow Me Around



Assalamualaikum.
Vlog kali ni saya rakam beberapa perkara yang saya buat waktu keluar hari tu.Selamat menonton.


Pilih HD dan jangan lupa subscribe ke youtube channel zoeyzauyah.



Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 38 | Filming Makeup Tutorial & Products Haul



Assalamualaikum.
Kali ni saya upload/update vlog lagi.Disebabkan saya tak berapa sihat, jadi saya tak dapat buat tuto mekap terbaru.Doakan saya sembuh dan sihat semula ya? dapat la saya buat video terbaru, Insyaallah 😊.


Pilih HD dan subscribe ke youtube.com/zoeyzauyah untuk video terbaru.


Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 37 | Get Ready With Me & Birthday.



Assalamualaikum.
Dalam vlog ni saya ada tunjuk persiapan untuk birthday, get ready with me(mekap) dan birthday celebration.Selamat menonton 😊.


Pilih HD dan jangan lupa subscribe ke youtube.com/zoeyzauyah untuk video terbaru.



Follow ig personal saya @zoeyzauyahofficial sebab saya selalu update di sana.


Terima kasih.